Reviews

Mijn doelstelling is zo veel mogelijk mijn best te doen om de hond een prettige trimbeurt te geven en u blij te maken met het eind resultaat.  Het wordt dan ook zeer gewaardeerd om jullie mening over mijn trimsalon te horen. 

Ben u ergens niet blij mee? Meld mij dit liever eerst persoonlijk, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen en u hopelijk alsnog blij kan maken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Marit Kemp
3 maanden geleden

Gister is onze berner sennen Maks van 1 voor het eerst bij trimsalon de pluizenbol geweest, hij zat onwijs onder de klitten door het dagelijks zwemmen maar toen ik hem op haalde zag hij er weer prachtig uit! Dankjewel voor de goede zorgen en zeker tot de volgende keer❤️

Anna Rijnbergen
4 maanden geleden

Mijn hondje is blind en extreem angstig maar was heel kalm en relaxed toen hij bij de trimsalon vandaan kwam. Hij ziet er ook nog eens perfect uit!

Mirjam
5 maanden geleden

Reno is een pup van bijna 5 mnd. Het is zijn 1e keer. Hij is geweldig geholpen.
Resultaat is ook helemaal super.
Zeker niet duur, en lieve Trimster, levert geweldig professioneel werk.
Dank je wel, tot de volgende afspraak!

Cees voorneveld
5 maanden geleden

Vandaag met Kobus voor de eerste keer geweest dit is heel goed bevallen komen zeker nog een keer terug,en weer een mooi getrimde hond! Heel erg fijn adres.

Steffie
5 maanden geleden

Gister is Hobsie voor het eerst bij Tanisha in de trimsalon geweest. Wat zijn we blij dat we haar hebben gevonden! Ze is ontzettend lief en heel erg geduldig (en dat is nodig bij Hobsie 🫣). Hij is weer helemaal netjes en we komen zeker weten terug!

Gigi
6 maanden geleden

We waren zeer tevreden met Tanisha, zij was erg vriendelijk en professioneel, zij heeft de tijd genomen en haar best gedaan, de uitslag was superschattig. Zij is zeker aan te raden! Dank je wel Tanischa!

Menno & Marieke
6 maanden geleden

Onze hond Pip, een puppy, heeft zijn eerste behandeling gehad. Dit beviel goed en het resultaat is te zien! We komen binnenkort terug voor de eerste knipbeurt.

Melissa
7 maanden geleden

Zeer tevreden, Tanisha is bekwaam, vriendelijk en klantgericht. Haar passie voor het vak kan je terug zien in het eindresultaat.
De Teddy look is niet makkelijk maar je kan het, ben zeer tevreden over het resultaat. Op de terug weg werd ik nog aangesproken door een voorbijganger dat mijn hondjes zo mooi waren! Dat was super. Wij komen zeker terug.

Eva Harskamp
8 maanden geleden

Wij zijn superblij met het resultaat van Tanisha d’r geduld. Onze pup van 16 weken heeft een goeie trimbeurt gehad. Ondanks dat onze pup zo beweeglijk is, was het eindresultaat zoals we hadden gehoopt. Wij zijn dik tevreden!

Sil
8 maanden geleden

Vandaag onze chanel gebracht voor de eerste keer en wij zijn heel tevreden. En hebben gelijk ook een vervolg afspraak gemaakt en ook gelijk voor ons ander hondje een afspraak gemaakt.

Rating: 4.4 sterren
5 stemmen