Reviews

Mijn doelstelling is zo veel mogelijk mijn best te doen om de hond een prettige trimbeurt te geven en u blij te maken met het eind resultaat.  Het wordt dan ook zeer gewaardeerd om jullie mening over mijn trimsalon te horen. 

Ben u ergens niet blij mee? Meld mij dit liever eerst persoonlijk, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen en u hopelijk alsnog blij kan maken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Melissa
een maand geleden

Zeer tevreden, Tanisha is bekwaam, vriendelijk en klantgericht. Haar passie voor het vak kan je terug zien in het eindresultaat.
De Teddy look is niet makkelijk maar je kan het, ben zeer tevreden over het resultaat. Op de terug weg werd ik nog aangesproken door een voorbijganger dat mijn hondjes zo mooi waren! Dat was super. Wij komen zeker terug.

Eva Harskamp
2 maanden geleden

Wij zijn superblij met het resultaat van Tanisha d’r geduld. Onze pup van 16 weken heeft een goeie trimbeurt gehad. Ondanks dat onze pup zo beweeglijk is, was het eindresultaat zoals we hadden gehoopt. Wij zijn dik tevreden!

Sil
2 maanden geleden

Vandaag onze chanel gebracht voor de eerste keer en wij zijn heel tevreden. En hebben gelijk ook een vervolg afspraak gemaakt en ook gelijk voor ons ander hondje een afspraak gemaakt.

Indira
2 maanden geleden

Enorm goede trimsalon! Tanisha heeft goed de tijd genomen om mijn kleine draak een goede beurt te geven. Hij ziet er prachtig uit en ruikt ook weer heerlijk fris. Dit word mijn vaste trimster!

Leisha Dekker
3 maanden geleden

Het eerste pommetje wat de trimster heeft geknipt was mijn kleine Bliss. Heel spannend, want ik ben een enorme zeikerd en een Pietje precies. Maar wat heeft zij dit geweldig mooi gedaan. Prachtig in model tot in de puntjes. Wat een strakke hand! Enorm knap. Daarna was ze erg lief voor Bliss en werd ik op de hoogte gehouden met foto’s. Ik ga nooit meer ergens anders!

Jannah en Daan
3 maanden geleden

Wij zijn erg onder de indruk van Tanisha! Een (jonge)doodle goed trimmen is een lastige klus maar het is haar absoluut prachtig gelukt! Ze neemt echt de tijd om goed naar je te luisteren en te begrijpen wat je wilt. Daarnaast gaf ze ons tijdens fijne updates met foto’s zodat we nog e.e.a. konden afstemmen. Tot slot - en het allerbelangrijkste - ze was ontzettend lief voor en geduldig met onze Bobbie. In andere woorden; wij zijn ontzettend blij met Tanisha en de volgende afspraak staat al gepland!

Hilda
3 maanden geleden

Wat een lieve en geduldige vrouw. Ze is ontzettend lief en goed met honden. Erg tevreden met de behandeling van mijn labrador

Ursula
3 maanden geleden

Lieve trimster die weet waar ze mee bezig is. Super tevreden en Bibi ook🥰

Rating: 5 sterren
3 stemmen